Francuski Cebula Czosnek Chleb
Francuski cebula czosnek chleb może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, masło, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuska zupa cebulowa z francuskim chlebem Pizza i sałatka z winegretem Dijon, Cebulowy Chleb Francuski, oraz Cebulowy Chleb Francuski podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmażyć cebulę w oleju przez 8-10 minut lub do miękkości.
Dodać bulion, 1 ząbek czosnku i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 12-15 minut.
W międzyczasie, w małej misce, połączyć masło i pozostały czosnek; mieszać, aż kremowy.
Rozłożyć na kromkach chleba.
Miejsce na 15. x 10 po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 5-8 minut lub do lekko upieczonego tostu.
Posypać parmezanem, u góry cebulą i serem Gruyere. Broil 3-4 po od ognia przez 1-2 minuty lub do bąbelków.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko zdarza się pomylić z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgundu. Na czerwony, spróbuj czerwonego Bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur]()
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są dobrze zrównoważone kwasowością i strukturą tanin na podniebieniu. Eleganckie wino o mocy i finezji. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie uzupełnia wino.