Four Layer Delight
Cztery warstwy Delight może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.22 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczną mieszankę puddingu, mleka, margaryny i kilku innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto cytrynowe warstwowe, Dorszowa Rozkosz, oraz Pomarańczowa Rozkosz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Płaszcz 9x13 cala naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
W misce wymieszać margarynę z 1/4 szklanki cukru cukierniczego.
Wymieszać w mące i 1 szklanka orzechów pekan. Wcisnąć do przygotowanego naczynia.
Piec w nagrzanym piekarniku 15 minut, aż bardzo lekko rumiane. Całkowicie fajne.
W misce utrzeć serek śmietankowy z pozostałym 1 szklanką cukru cukierniczego. Złóż na pół ubitą polewę.
Rozprowadzić na schłodzonej skorupie.
Wymieszać razem budyń wymieszać z mlekiem i pozostawić do Ustawienia lekko.
Rozprowadzić na warstwie twarogu. Top z pozostałą bitą polewą i posypać pozostałymi orzechami. Przechowywać w lodówce.