Forma żelatynowa żurawinowo-malinowa

Forma żelatynowa żurawinowo-malinowa
Forma żelatynowa żurawinowo-malinowa zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla diety przepis serwuje 12 dań i kosztuje 37 centów za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 100 kalorii . Ten przepis zachwycił 3 osoby. Świetnie sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Ten przepis z Allrecipes wymaga żurawiny, cukru, mieszanki malinowej galaretki i wody. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 13% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Forma sorbetu żurawinowo-malinowego , Żelatyna żurawinowo-malinowa i Forma żelatynowa śnieżnych malin .

Instrukcje

1
W rondelku wymieszaj zarezerwowany sok malinowy, wodę, żurawinę i cukier. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aż skórka żurawiny pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia i dodać żelatynę; mieszać aż się rozpuści. Delikatnie wymieszaj maliny i wlej do 2-litrowej formy. Przechowywać w lodówce aż do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn