Fondue Z Piwem I Cheddarem
Fondue Beer & Cheddar to danie główne, które serwuje 8. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 19g tłuszczu i w sumie 252 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga bezalkoholowego piwa, mąki, ząbków czosnku i grubo zmielonego pieprzu. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Piwo i Cheddar Fondue, Fondue z piwem i cheddarem, oraz Niemiecki Cheddar i piwo Fondue.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ser i mąkę. W małym rondelku podgrzej piwo, czosnek, musztardę i pieprz na średnim ogniu, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki.
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; dodaj garść mieszanki serów. Ciągle mieszaj, wykonując ruch ósemkowy, aż prawie całkowicie się rozpuści. Kontynuuj dodawanie sera, po jednej garści na raz, pozwalając serowi prawie całkowicie stopić się między dodatkami. Trzymaj się ciepło.
Podawać z preclami i kiełbasą.