Fondue serowe z chili i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Fondue z serem z Chiles i grzybami. Ten przepis służy 30 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tortille z mąki, chiles Poblano, ser Monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Meksykańskie małże z kiełbasą, pieczarkami i Chilami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Gotować i wymieszać chiles Poblano i grzyby w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 min.
Dodać Serrano chiles i czosnek; gotować i mieszać 2 min.
Łyżka do 1-1 / 2-qt.zapiekanka; wierzch z serem.
Piec 10 do 15 min. lub aż do przegrzania.