Fondue Perigord

Fondue Perigord
Fondue Perigord może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 611 kalorii, 31g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz amerykański ser, grubo zmielony pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta Orzechowa Périgord, Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, oraz Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać Wino i czosnek w garnku żeliwnym 2-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj amerykański ser i parmezan. Mieszaj, aby połączyć, aż sery całkowicie się stopią, około 5 minut. Wymieszać z oliwą truflową i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański SerAmerykański Ser
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Olej TruflowyOlej Truflowy
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Podawać z sałatką i chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn