Florentyny

Florentyny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Florentyny. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 22 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, śmietanę do bicia, zmielone migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Florentyny, Florentyny, oraz Florentyny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 1-do 2-quart patelni na małym ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cukier i śmietanę i mieszać na dużym ogniu, aż mieszanina się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z mąką, kandyzowaną skórką pomarańczową oraz zmielonymi i pokrojonymi w plasterki migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowana Skórka PomarańczowaKandyzowana Skórka Pomarańczowa
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
4
Upuść ciasto w 1 łyżce porcji na gotowanie pergamin wyłożony lub masłem i mąką 12-na 15-calowe blachy do pieczenia (patrz UWAGI), równomiernie rozstaw do sześciu porcji na każdym arkuszu. Z tyłu łyżką, rozłóż każdą porcję na 2-calową okrągłą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec jedną patelnię na raz w piekarniku 350, aż krawędzie ciastek będą lekko rumiane (centra nadal będą bulgotać), 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Niech ciasteczka ostygną na patelni, aż będzie wystarczająco mocny, aby usunąć, o 2 protokół; aby przetestować, podnieś róg ciastka palcami lub przesuń szpatułkę pod róg. Jeśli jest zbyt miękki, aby utrzymać swój kształt, odczekaj kilka sekund dłużej; jeśli jest twardy, podnieś palcami lub szpatułką. Ustaw ciasteczka na stojakach, aby ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
W żaroodpornej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą (dno miski nie powinno dotykać wody), często mieszaj czekoladę, aż stopi się i będzie gładka, od 5 do 8 minut. Pędzelkiem do ciast delikatnie pokryj tył każdego ciastka czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Połóż powlekane ciasteczka na stojakach, czekolada do góry i schłodzić, aż czekolada będzie jędrna, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
9
Podawać, lub natychmiast pakować hermetyczne (ciasteczka szybko zmiękczają od wilgoci w powietrzu) w sztywnych pojemnikach, umieszczając woskowany papier między warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia0
Magazyn