Fleur de Sel Caramels

Fleur de Sel Caramels
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj karmelki Fleur de Sel. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 0g białka, oraz 23G tłuszczu. Jeśli masz olej roślinny, fleur de sel, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Fleur de Sel Caramels, Fleur de Sel Caramels, oraz Fleur De Sel Caramels dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyłóż 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia z papierem do pieczenia, pozwalając jej na drapowanie na 2 strony, a następnie lekko posmaruj papier olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Zagotować cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
W głębokim rondlu (6 cali szerokości i 4 1/2 cala głębokości), połączyć 1/4 szklanki wody, cukier i syrop kukurydziany i doprowadzić je do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, aż mieszanina będzie ciepły złoty brąz. Nie mieszaj, tylko obracaj patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podgrzej krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
W międzyczasie, w małym garnku, przynieść śmietanę, masło i 1 łyżeczkę fleur de sel na wolnym ogniu na średnim ogniu. Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dokończ karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
8
Gdy mieszanina cukru jest gotowy, wyłączyć ogień i powoli dodać mieszaninę śmietany do mieszaniny cukru. Bądź ostrożny-będzie gwałtownie pękać. Wymieszać wanilię drewnianą łyżką i gotować na średnim ogniu przez około 10 minut, aż mieszanina osiągnie 248 stopni F (mocna kula) na termometrze cukierkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Napełnij patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Bardzo ostrożnie (gorąco!) wlać karmel do przygotowanej patelni i przechowywać w lodówce przez kilka godzin, aż będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Pokrój karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
12
Gdy karmel jest zimny, podważyć arkusz z patelni na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Przeciąć kwadrat na pół.
14
Zwiń to.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
15
Zaczynając od długiego boku, zwiń karmel mocno w 8-calową kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
16
Pokroić na kawałki.
17
Posypać kłodę fleur de sel, przyciąć końce i pokroić na 8 sztuk. (Zacznij od przecięcia kłody na pół, a następnie kontynuuj cięcie każdego kawałka na pół, aż otrzymasz 8 równych kawałków.) Łatwiej jest ciąć karmelki, jeśli szczotkujesz nóż olejem bez smaku, takim jak olej kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
18
Zawiń cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
19
Wytnij szkło lub pergamin na kawałki o wymiarach 4 na 5 cali i owiń każdy karmel indywidualnie, skręcając końce. Przechowywać w lodówce i podawać schłodzone karmelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
20
Zdjęcia Quentin Bacon
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn