Flauta Z Łososia Wędzonego

Wędzony łosoś Flautas jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 753 kalorie. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pietruszkę, bazylia, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Taquitos o Flautas de Pollo (Taquitos z kurczaka lub Flautas), Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem, oraz Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. zawiń tortille w folię; umieść w piekarniku 10 minut. Ułóż tortille na powierzchni roboczej. Naciśnij 2 łyżki nadzienia do kukurydzy lub 3 łyżki nadzienia do tortilli mąki w 3-do 4-calowy pasek na dolnej trzeciej części każdej tortilli.
Zakasać; zabezpieczyć wykałaczkami.
Wlać olej do dużej patelni na głębokość 1 cala. Podłącz termometr do głębokiego smażenia; rozgrzej olej do 177°. smaż flutas 3 lub 4 na raz, aż złoty, obracając od czasu do czasu, około 4 minut. Używając ton, trzymaj flautas pionowo nad patelnią, aby spuścić olej; przenieś do ręczników papierowych, aby spuścić.
Podawać z rozdrobnioną sałatą lodową i kwaśną śmietaną.e-mailtwitterfacebookpinterestyummlymore
Nie przegap przepisu!Subskrybuj, aby otrzymywać nowe posty i comiesięczne aktualizacje od L&OO: wyślij mi: nowe posty
Newsletter Poprzedni Wpis
Linguine z krewetkami, szparagami i bazylią
Next Post balsamiczne duszone grzyby i kuskus
Nazwa (wymagane)Mail (Wymagane - nie zostanie opublikowany) Website Urlkomentarz (wymagane)Anuluj pisanie odpowiedzi
Witamy w Love & Olive Oil, kulinarnych przygodach Lindsay i Taylora. Chodzi o jedzenie, które jest przystępne, ale wciąż imponujące, wyjątkowe i kreatywne, ale wciąż wierne swoim kulinarnym korzeniom.Więcej o nas Stay Connected
Subskrybuj, aby otrzymywać nowe posty i / lub comiesięczne wiadomości i aktualizacje od L&OO w skrzynce e-mail: Wyślij mi: nowe posty
Chcesz być na bieżąco? Subskrybuj kanał RSS za pomocą wybranego czytnika RSS. Sugerujemy: książki amazon barnes & noble quirk kup lokalne książki amazon barnes & noble quirk kup lokalne
Biała czekolada truskawka Blondiesposted on May 28, 2012 inChocolate, desery
Truskawkowy dżem toster Pastriespublikowano Marzec 24, 2014 inBreakfast
Strawberry Almond Sconespublikowano Maj 15, 2013 inBread, śniadanie
Strawberry Hibiscus Jamposted on May 8, 2013 inCanning, przyprawy
Strawberry Guacamoleopublikowano maj 19, 2014 inAppetizers, Quick, Sides, Snacks
Szukasz czegoś?Wszystkie treści i zdjęcia są chronione prawami autorskimi Love & Olive Oil i Lindsay Landis, 2007-2015, o ile nie zaznaczono inaczej.Materiały nie mogą być powielane ani publikowane bez zgody. Jeśli chcesz podzielić się przepisem, prosimy o ponowne napisanie przepisu własnymi słowami i podanie odpowiedniego kredytu z linkiem do oryginalnego posta. Dziękuję!Love & Olive Oil jest zarejestrowanym znakiem towarowym firmy Purr Design, LLC.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.