Flatbread z Pancettan i szparagi może być tylko chleb szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pancetta, pieprz, ciepła woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Flatbread Z Pancettą, Mozzerellą I Szparagami, Flatbread z pancettą, mozzarellą i szparagami, oraz Placek ze słodkich ziemniaków z kozim serem i pancettą.
Instrukcje
1
Aby przygotować ciasto, połącz ciepłą wodę i drożdże w dużej misce; odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Woda
Drożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać 1 szklankę mąki i 1/2 łyżeczki soli do mieszaniny drożdży; mieszać aż do wymieszania. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. Zagniataj ciasto do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 8 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Drożdże
Sól
3
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wgniecenie pozostaje, ciasto podniosło się wystarczająco.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podczas gdy ciasto rośnie, przygotuj polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
5
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj tymianek, pancetta, i czosnek; smażyć 5 minut lub aż pancetta jest chrupiące. Wymieszać 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
2 Duże Szczypty Garam Masala
Czosnek
Tymianek
7
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Punch
9
Rozwałkuj ciasto w 10-calowe koło na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
10
Ciasto ułożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
11
Polewę równomiernie rozprowadzić na cieście. Ułożyć szparagi na polewie; posypać mozzarellą.