Przepis kokosowy Flan może zaspokoić Twoje Europejskie pragnienie w około 1 godzina i 55 minut. Ten deser ma 352 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, płatki kokosowe, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Flan de Coco (Flan kokosowy), Flan kokosowy (Flan de Coco), oraz Flan Kokosowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małym rondlu na średnim ogniu roztopić cukier, aż się karmelizuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wlać go do naczynia flan, pie talerz lub okrągły suflet do pieczenia naczynia z płytkich stronach, obracając go wokół, aby pokryć dno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
W dużej misce do mieszania ubić jajka do spienienia trzepaczką do drutu. Ubij w skondensowanym mleku, mleku kokosowym, ekstrakcie waniliowym i 1/4 szklanki kokosa.
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Posypka W Kształcie Serca
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Będzie musiał piec w kąpieli wodnej w piekarniku. Ustawić naczynie na dużej patelni do pieczenia z boków i ostrożnie wlać wodę wokół flan przyjść 2/3 drogę do boków. Ostrożnie przełożyć do nagrzanego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Piec około 1 godziny, aż flan się ułoży, a środek tylko trochę potrząśnie, tak jak sernik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika i łaźni wodnej i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Obróć flan na płaski talerz do serwowania.
Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Torres Sangre de Toro Tempranillo z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 8 dolarów za butelkę.