Flaga Cupcake Cake Cake
Przepis Flaga Cupcake Cake Cake może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 217 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś ubitą puszystą lukier, zwijaj owoce przez bułeczki z przekąskami, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, Tort Flagowy, oraz Tort Flagowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Frost 9 babeczek z lukrem; posypać czerwonym cukrem. Frost 6 babeczek z lukrem; posypać niebieskim cukrem i dekorami gwiazd. Mróz pozostałe 9 babeczki z lukrem. Ułóż babeczki, jak pokazano na zdjęciu.
Aby zrobić maszt flagowy, ułóż pręty precla od końca do końca i zawiń owocową przekąskę; umieść po lewej stronie ułożonych babeczek. Przechowywać luźno przykryte.