Filety z pstrąga smażone ze skórką z pestek dyni

Filety z pstrąga smażone ze skórką z pestek dyni
Smażone filety z pstrąga ze skórką z pestek dyni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.05 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pestek dyni, sól i pieprz, grzyby shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Tarta dyniowa ze skórką z nasion anyżu, Pieczone Filety Z Pstrąga, oraz Migdałowe Filety Z Pstrąga Z Samphire dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać bulion z kurczaka i gotować, aż zmniejszy się o połowę ponownie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
5
Wyjmij patelnię z ognia i ubijaj zimne masło, 1 łyżka stołowa na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
W innej średniej patelni, podgrzać 3 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj czapki shiitake i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 5 protokół. Wymieszać nasiona sezamu i gotować, często mieszając, aż lekko rumiane, o 1 minutę. Doprawić shiitake solą i pieprzem i wyjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Na talerzu wrzucić pestki dyni z 1/2 łyżeczki soli i cayenne. Naciśnij bez kości stronie filetów z pstrąga do pestek dyni do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Na dużej patelni nieprzywierającej podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać filety z pstrąga, crusted Side down, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane, o 2 protokół. Włącz filety i gotować, aż ryba jest po prostu biały w całym i skóra jest chrupiąca, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Przenieś filety na talerze.
12
Dodaj szalotki, pomidor, kolendra i sok z limonki do sosu i rewarm na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając; nie pozwól mu się zagotować. Łyżka sauted shiitake i sos na pstrąga i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
PstrągPstrąg

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn