Filety Wołowe Z Nadzieniem
Filety wołowe z nadzieniem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 27 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś filety z polędwicy wołowej, mieszankę farszu kuchennego, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Filety Wołowe Z Lukrem Brzoskwiniowym, Gala Filety Z Polędwicy Wołowej, oraz Filety Wołowe Z Foie Gras I Truflami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żaroodporna patelnia ciepła na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować 6 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F).
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodać cukinię i cebulę; gotować i mieszać 2 min. albo aż będzie krucho.
Przenieść do dużej miski; wymieszać farsz mix i ser.
Dodać mięso na patelni; top z mieszanką farszu.
Broil, 6 cali od źródła ciepła, 5 min. lub aż farsz będzie lekko rumiany.