Babeczki Jagodowe
Babeczki z jagodami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, jagody, granulowany brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, Amazingly Blueberry-EY Blueberry Muffins, oraz Magnolia Bakery Blueberry Muffins-zrób muffinki tak, jak robią to w piekarni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 12-szklankową puszkę muffin.
W misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i cukier. W innej misce, połączyć masło, jajko i mleko i dobrze wymieszać.
Mokre składniki wlać do mieszanki mąki i szpatułką, mieszać, aż się połączą. Nie ubijaj ani nie mieszaj; jest w porządku, jeśli w cieście są grudki. Delikatnie złóż jagody do ciasta.
Łyżka ciasto do tacy muffinki, napełniając każdą filiżankę o 2/3 pełne.
Piec przez 10 minut i wyjąć z piekarnika.
Posypać wierzch muffinek granulowanym brązowym lub białym cukrem i zwrócić muffinki do piekarnika, aby piec przez dodatkowe 10 do 15 minut, aż wierzch będzie złoty kolor i wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta. Ostudzić przez około 10 minut na patelni,przed przekręceniem babeczek.