Filety rybne w pergaminie ze szparagami i pomarańczą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj filetów rybnych w pergaminie ze szparagami i pomarańczą. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 67g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $7.88 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka liści estragonu, filety rybne, sok pomarańczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Filety Rybne W Pergaminie Ze Szparagami I Pomarańczą, Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek, oraz Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść parchmentsquares na powierzchni roboczej. Obficie maślana połowa każdego kwadratu pergaminu; Góra maślana połowa każdego z 1 filetem rybnym.
Posypać rybę solą i pieprzem; każdy filet polać 3 liśćmi estragonu, następnie 1 kawałkiem masła. Szparagi układamy wokół każdego fileta rybnego; na każdy polewamy 1 łyżką soku pomarańczowego. Złóż pergamin na rybach i szparagach, składając i zaciskając krawędzie szczelnie, aby zamknąć i całkowicie zamknąć wypełnienie.
Umieścić na 2 obramowane blachy do pieczenia, odstępy od siebie. czy z wyprzedzeniem można wykonać 4 godziny do przodu. Wyluzuj.
Piec Pakiety ryb 17 minut. Wsuń paczki na talerze i podawaj.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.