Filety rybne w pergaminie ze szparagami i pomarańczą

Filety rybne w pergaminie ze szparagami i pomarańczą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj filetów rybnych w pergaminie ze szparagami i pomarańczą. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 67g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $7.88 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka liści estragonu, filety rybne, sok pomarańczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Filety Rybne W Pergaminie Ze Szparagami I Pomarańczą, Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek, oraz Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść parchmentsquares na powierzchni roboczej. Obficie maślana połowa każdego kwadratu pergaminu; Góra maślana połowa każdego z 1 filetem rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
3
Posypać rybę solą i pieprzem; każdy filet polać 3 liśćmi estragonu, następnie 1 kawałkiem masła. Szparagi układamy wokół każdego fileta rybnego; na każdy polewamy 1 łyżką soku pomarańczowego. Złóż pergamin na rybach i szparagach, składając i zaciskając krawędzie szczelnie, aby zamknąć i całkowicie zamknąć wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
EstragonEstragon
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
SzparagiSzparagi
MasłoMasło
RybyRyby
4
Umieścić na 2 obramowane blachy do pieczenia, odstępy od siebie. czy z wyprzedzeniem można wykonać 4 godziny do przodu. Wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec Pakiety ryb 17 minut. Wsuń paczki na talerze i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Dane Żywieniowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn