Filety Rybne Gotowane Na Płytko

Filety Rybne Gotowane Na Płytko
Płytko gotowane filety rybne to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, masło, substytut 8, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gotowane Filety Rybne Z Pomidorowym Winegretem, Dziś Kolacja: Łosoś Gotowany Na Płytko, oraz Płytko gotowane Walleye Michaela Ruhlmana z sosem z białego wina i szalotki.

Instrukcje

1
Kłusowanie ryb: Złóż cienkie końce ("ogony") filetów rybnych pod trochę, aby filety miały bardziej jednolitą grubość. Doprawić solą, a następnie delikatnie wsunąć filety do gotującej się cieczy. Ryby nie będą całkowicie pokryte płynem, ale powinny być w jednej warstwie. Przykryj pergaminem i zmniejsz ciepło, aby ciecz ledwo się poruszała (tuż pod gotowaniem na wolnym ogniu). Kłusować, aż ryba będzie nieprzezroczysta i łuszcząca się w dotyku. (Sprawdź po 1 minucie, ale może to potrwać do 5 minut.) Użyj szpatułki z rowkiem (lub innej długiej szpatułki), aby przenieść ryby na talerz. Przykryć papierem do pieczenia i ustawić w ciepłym miejscu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn