Filet ze strusia/wołowiny faszerowany Krabem z sosem pieprzowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Krabowi nadziewany filet ze strusia / wołowiny z sosem pieprzowym. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1084 kalorie. Na 12,3 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pietruszkę, grzyby i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet wołowy z mieszanym sosem pieprzowym, Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn, oraz Filet z sosem pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni dodać cebulę, czosnek i seler gotować kilka minut, aby zmiękczyć seler i cebulę, dodać bulion, przyprawy, wodę, bułkę tartą, natkę pietruszki i mięso kraba wymieszać, zdjąć z ognia.Strusia lub wołowinę pokroić wzdłuż środka, uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Otwórz i za pomocą młotka do mięsa spłaszczyć, until, l mniej więcej równej grubości.
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Rozłóż farsz krabowy na jedną połowę mięsa, złóż drugą połowę i zabezpiecz sznurkiem kuchennym w krótkich odstępach czasu, tworząc kształt rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Krab
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
3
Podgrzać trochę oliwy z oliwek na patelni sear mięsa ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjąć i przenieść do lekko naoliwionego naczynia żaroodpornego położyć 5 plastrów pancetty na wierzchu i gotować w nagrzanym piekarniku 180C przez około 35-40 minut dla średnio rzadkich do średnich.Pozwól odpocząć przed carving.Sauce.De na tej samej patelni podsmażyć mięso z 2 łyżkami whisky, dodać masło do patelni i roztopić, dodać grzyby i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Podawać z mięsem.Ja swoje podałam na szpinaku ugotowanym na maśle i czosnku z posiekaną czerwoną papryką i posypaną szparagowym boczkiem zawiniętym bundles.To
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Podawać: strusia lub wołowinę pokroić w plasterki i ułożyć na talerzu polać sosem na wierzchu z wiązkami szparagów w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.