Filet wieprzowy z jabłkiem i porem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, filety wieprzowe, brokuły i kalafior, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć zielone jabłka można śledzić to danie główne z Crock - Pot Pieczone Jabłka jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filet wieprzowy musztardowy z soczewicą jabłkową i ziołami aioli, Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Jabłkami I Porami, oraz Filet wieprzowy z musztardą i ziołami dla podobnych receptur.
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.