Filet wieprzowy z jabłkiem i porem

Filet wieprzowy z jabłkiem i porem
Filet wieprzowy z jabłkiem i porem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, filety wieprzowe, brokuły i kalafior, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć zielone jabłka można śledzić to danie główne z Crock - Pot Pieczone Jabłka jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filet wieprzowy musztardowy z soczewicą jabłkową i ziołami aioli, Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Jabłkami I Porami, oraz Filet wieprzowy z musztardą i ziołami dla podobnych receptur.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn