Filet Bubbly Bake

Filet Bubbly Bake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj filet Bubbly Bake. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 843 kalorie, 102g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, sok z cytryny, krem zupa grzybowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sola Filet Piec Z Serem, Ginger Bubbly, oraz Tickled - Pink Bubbly dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mrożone filety pokroić na cztery porcje.
2
Umieścić w płytkiej, natłuszczonej zapiekance.
3
Zupę grzybową, cebulę, sok z cytryny i wodę wymieszać i zalać filetami.Top z tartym serem (czasami używam nieco więcej niż 1/2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Piec na gorąco nad (450 stopni) przez 20 minut lub do czasu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia44
Magazyn