Figi Marynowane, Robiola I Olej Pistacjowy Crostini
Przepis marynowana Figa, Robiola i olej pistacjowy Crostini jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 12 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, pistacje, ser robiola i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Figi Marynowane, Robiola I Olej Pistacjowy Crostini, Pieczone Figi Crostini, oraz Pistacjowy Parmezan Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet winny, cukier i suszone figi połączyć z 1/4 szklanki wody w rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia i odstawić, aż figi zmiękną, około 30 minut.
Połówki figi wzdłuż. (Alternatywnie, użyj 6 świeżych fig i połowę wzdłuż.)
Drobno zmiażdżyć pistacje i połączyć z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Ser Robiola rozmazujemy w temperaturze pokojowej na ciepłe tosty. Top z figami o połówce.
Skropić olejem pistacjowym.