Fettuccini z bazylią i Brie
Fettuccini z bazylią i Brie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Mieszanka sera brie, ocet winny, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 37 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pizza z figami, Brie i bazylią, Czekolada Brie I Bazylia Panini, oraz Pomarańcza-Bazylia Pieczona Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz posiekane pomidory, mielony czosnek, brie, posiekaną bazylię, oliwę z oliwek, ocet, sól i pieprz.
Dobrze wymieszać. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej do marynowania na 1 do 2 godzin.
W dużym garnku wrzącej osolonej wody na dużym ogniu, gotować fettuccine aż al dente, o 12 protokół.
Odcedzić fettuccine i wrzucić z sosem.
Posypać startym parmezanem.