Fettuccine z tęczowym boczkiem i białą fasolą
Fettuccine z tęczową Boćwiną i białą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, fettuccine, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Grillowany Chard Tęczowy z fasolą Fava i Oregano, Zupa Z Białej Fasoli I Tęczowego Bulionu, oraz Biała Fasola I Szwajcarski Chard Fettuccine.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać pomidory i gotować, aż zaczną się rozkładać i zwolnić swoje soki, o 2 protokół. Wymieszać w łodygi chard i gotować, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodaj liście chard, fasola cannellini, 1/2 łyżeczka soli, i czerwony pieprz i gotować, mieszając, aż liście chard są miękkie, 3 do 5 protokół. Ugotowany makaron podzielić na poszczególne miski i wymieszać z mieszanką chard i parmezanem.