Fettuccine z Edamame, miętą i Pecorino
Fettuccine z Edamame, miętą i Pecorino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser Pecorino romano, ząbki czosnku, fettuccine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krewetki i warzywa fasola Mung & Edamame Fettuccine z kalafiorem alfredo, Sałatka kukurydziana z orzechami laskowymi, Pecorino i miętą, oraz Grillowana Cukinia Z Miętą I Pecorino Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 2/3 szklanki płynu do gotowania.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę; gotować 9 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Mieszać w czosnku; gotować 2 minut lub aż czosnek jest lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z edamame i grochu; gotować 2 minuty lub aż dokładnie ogrzane.
Dodaj makaron, skórkę, sok i masło; mieszaj, aż masło się rozpuści.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z serem pecorino Romano, miętą, solą i pieprzem. Wymieszać w reserved 2/3 szklanki płynu do gotowania.