Ferg ' s Ulster Fry-up
Ferg ' s Ulster Fry-up może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 170 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz irlandzki boczek, chleb ziemniaczany, kiełbaski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Champ (Puree z Ulsteru), New England Fish Fry, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
W dużej patelni non-stick na średnim ogniu, gotować boczek i kiełbaski, aż będą rumiane. Rezerwując tłuszcz na patelni, przenieś do naczynia odpornego na ciepło. Trzymaj ciepło w piekarniku.
Smażyć obie strony ziemniaka i sody w zarezerwowanym tłuszczu przez kilka minut lub do momentu, gdy będą złote i chrupiące. Tymczasem, rozgrzać olej w mniejszej patelni na średnim ogniu i gotować plastry budyniu i połówki pomidorów.
Przenieść wszystko do naczynia w piekarniku, aby utrzymać ciepło.
Crack jajka na patelni z resztkami tłuszczu boczku, dodając więcej oleju do patelni, jeśli to konieczne. Smażyć, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal ciekłe, lub według własnych upodobań. Podziel wszystko na 2 oddzielne talerze i podawaj natychmiast.