Faszerowana papryka z wołowiną, ryżem, szpinakiem i serem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać nadziewane papryki z wołowiną, ryż, szpinak i ser spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 785 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka stylu wołowiny i ryżu, potrójny szpinak, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka faszerowana wołowiną i ryżem, Nadziewana papryka z kurczakiem włoską kiełbasą, ryżem i szpinakiem, oraz 5 Faszerowanych Słodką Papryką Serowo-Szpinakową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię lub patelnię grillową. Nasiona papryki chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Paprykę skropić odrobiną oleju i grillować na średnim ogniu 3 lub 4 minuty z każdej strony, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Przenieś paprykę na patelnię brojlerów lub blachę do pieczenia, wydrążoną bokiem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Umieść małą patelnię na górze pieca i dodaj 1 łyżkę stołową, 1 obrót patelni, oliwę z oliwek i zmiażdżony ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podgrzać na średnim ogniu i dodać szpinak w pęczki, aż wszystko zwiędnie i wydziela płyn. Doprawić zieleninę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Zieloni
6
Szpinak wyjąć i odcedzić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
7
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Odmrozić wołowinę i ryż w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Połączyć 1/2 bulion Puchar i rozmrożony ryż na patelni gotowane szpinak w i podgrzać na średnim płomieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj 1 szklankę sosu pomidorowego i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
11
Szpinak i ostrą wołowinę oraz ryż pomidorowy ułożyć na papryce, układając je na środku każdej papryki. Wierzch obficie z tartym serem i topić ser pod brojlerem 3 do 5 minut, następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)