Fasolka Zielona Marilyn Italiano

Fasolka Zielona Marilyn Italiano
Fasolka Zielona Marilyn Italiano może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, włoski-przyprawione bułki tartej, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Schłodzona Fasolka Szparagowa Italiano, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Ciasto jeżynowe Marilyn Batali.

Instrukcje

1
Umieść zieloną fasolkę w rondlu z pokrywką i zalej fasolą wystarczającą ilością wody do przykrycia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i przykryć; gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, ale nadal chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Drenaż.
3
Rozłóż fasolę na papierowych ręcznikach do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; wymieszać bułkę tartą i parmezan do roztopionego masła. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać fasolę i gotować i mieszać, aż fasola są podgrzewane przez i okruchy zaczynają brązowy, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Natkę pietruszki posypać mieszaniną do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn