Fasolka Zielona Marilyn Italiano

Fasolka Zielona Marilyn Italiano
Fasolka Zielona Marilyn Italiano może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, włoski-przyprawione bułki tartej, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Schłodzona Fasolka Szparagowa Italiano, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Ciasto jeżynowe Marilyn Batali.

Instrukcje

1
Umieść zieloną fasolkę w rondlu z pokrywką i zalej fasolą wystarczającą ilością wody do przykrycia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i przykryć; gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, ale nadal chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż.
3
Rozłóż fasolę na papierowych ręcznikach do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; wymieszać bułkę tartą i parmezan do roztopionego masła. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać fasolę i gotować i mieszać, aż fasola są podgrzewane przez i okruchy zaczynają brązowy, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Natkę pietruszki posypać mieszaniną do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn