Fasolka Zielona Marilyn Italiano
Fasolka Zielona Marilyn Italiano może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, włoski-przyprawione bułki tartej, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Schłodzona Fasolka Szparagowa Italiano, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Ciasto jeżynowe Marilyn Batali.
Instrukcje
Umieść zieloną fasolkę w rondlu z pokrywką i zalej fasolą wystarczającą ilością wody do przykrycia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i przykryć; gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, ale nadal chrupiące, o 10 protokół.
Rozłóż fasolę na papierowych ręcznikach do wyschnięcia.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; wymieszać bułkę tartą i parmezan do roztopionego masła. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać fasolę i gotować i mieszać, aż fasola są podgrzewane przez i okruchy zaczynają brązowy, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Natkę pietruszki posypać mieszaniną do podania.