Gulasz wołowy z trawy cytrynowej z makaronem to danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja zawiera 714 kalorii, 33g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka imbiru, ząbki czosnku, chilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tajski gulasz wołowy z trawą cytrynową i makaronem, Tajski gulasz wołowy z trawą cytrynową i makaronem, oraz Roladki wołowe z trawy cytrynowej z makaronem ryżowym.
Instrukcje
1
Umieść imbir, czosnek, trawę cytrynową, kolendrę i 1 chili w robocie kuchennym, a następnie pulsuj do wytarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Rozgrzać olej na patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać czysty i gotować przez 5 min. Wymieszaj wołowinę, soję, przyprawę five, cukier i bulion. Umieścić na pokrywce i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godz. 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Zdjąć pokrywkę i gotować przez kolejne 15 minut, aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Tuż przed podaniem przygotuj makaron zgodnie z instrukcjami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6
Dobrze odcedzić, następnie podzielić pomiędzy 2 miski i łyżką na gulasz wołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
7
Podawać posypane pozostałą papryką chili i liśćmi kolendry, z wapiennymi klinami do wyciskania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Cabernet Sauvignon, Malbec i Shiraz są doskonałym wyborem do gulaszu wołowego. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest nikiel & nikiel Vaca Vista Cabernet Sauvignon. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 115 dolarów.