Fasolka szparagowa z Rozmarynowo-pomarańczową glazurą
Fasolka szparagowa z Rozmarynowo-pomarańczową glazurą jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Mieszanka masła, czosnku, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka pomarańczowo-rozmarynowe z pomarańczową glazurą, Szynka z pomarańczowym rozmarynem Marmolada glazura, oraz Kurczak rozmarynowy z pomarańczowo-klonową glazurą.
Instrukcje
W piecu holenderskim 4-quart podgrzać wodę i czosnek do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać fasolę; przykryć i dusić na średnim ogniu około 15 minut lub do miękkości.
W razie potrzeby odcedzić.
W małej misce wymieszać marmoladę, rozmaryn, skrobię kukurydzianą i sól; wymieszać z fasolą.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.