Fasolka szparagowa z cząberem
Fasola szparagowa z cząberem to bezglutenowy, lakto ovo-wegetariański, pierwotny i przyjazny dla diety przepis na 4 porcje. Ta przystawka ma 127 kalorii, 4 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Za 64 centy za porcję, ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, masło, pieprz cayenne i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 37%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Fasolka szparagowa na słono, Fasolka szparagowa na słono i Fasolka szparagowa na słono dla dwojga.
Instrukcje
Ugotuj fasolkę szparagową zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na małej patelni podsmaż migdały na maśle, aż się zarumienią.
Zdejmij z ognia; wymieszać pozostałe składniki.
Odcedź fasolę; dodać mieszaninę migdałów i delikatnie wymieszać, aby pokryć nią ciasto.