Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie
Fasolka szparagowa balsamiczna jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie, Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), oraz Zielona Fasola Balsamiczna.
Instrukcje
Zielona fasola w mikrofalówce zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podczas gdy fasola gotować, roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek; gotować, stale mieszając, 2 minuty. Wymieszać z octem, solą i pieprzem; gotować 1 minutę.
Dodaj fasolę, podrzucając do herbu.