Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie
Fasolka szparagowa szkliwiona balsamicznie może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie, Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), oraz Zielona Fasola Balsamiczna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę i żurawinę gotować w gotującej się wodzie na patelni 4 do 5 min. lub aż fasola będzie chrupiąca-delikatna; odcedzić. Spłukać zimną wodą; ponownie odcedzić.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i cukier; gotować i mieszać 5 min.
Dodać mieszankę fasoli; gotować i mieszać 3 min. lub aż do przegrzania.
Dodać sos; gotować i mieszać 1 min. Wierzch z orzechami.