Fasola z sosem sezamowym
Fasola z sosem sezamowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 182 kalorie, 12g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka chłodnej fasoli, czosnek, ocet ryżowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Sos Sezamowy, Gorący Sos Sezamowy, oraz SOS Tofu Sezamowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 6-do 8-calowej patelni na średnim ogniu, połączyć olej sałatkowy i nasiona sezamu. Często wstrząsaj patelnią, aż nasiona będą złote, 3 do 5 minut.
Dodaj imbir, czosnek i chili. Wymieszać, zdjąć z ognia i ostudzić około 2 protokół.
Dodaj ocet ryżowy, sos sojowy i cukier i wymieszaj, aby zmiksować.
SOS zalać fasolą i wymieszać.