Fasola Pinto z Przypalonymi Końcami może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 8,54 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 115 g białka , 69 g tłuszczu i łącznie 1429 kalorii . Ten przepis z Foodnetwork wymaga czosnku w proszku, brązowego cukru, miodu i marchewki. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 1 godziny i 10 minut . 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale nadal możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Podobne przepisy obejmują Homemade Hard Taco Night with Carnitas and Pinto Beans , Pinto Beans, Roast Peppers & Kale Soup i Tuna Spaghetti With Fava Beans .
Instrukcje
1
Włóż olej rzepakowy i bekon do średniego żeliwnego lub emaliowanego żeliwnego naczynia typu Dutch oven na średnim ogniu. Smaż, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Garść świeżych, Porwanych Liści Pietruszki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj marchewkę i cebulę do patelni i smaż, aż zmiękną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki Z Orzecha Pekan
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wiórki Z Drewna Dębowego Lub Orzechowego Lub 6 Dużych Kawałków, Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj czosnek i smaż około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Do 4 Godzin
4
Dodaj fasolę, sos barbecue, 1 szklankę bulionu, miód i brązowy cukier i delikatnie wymieszaj, aby połączyć; dopraw solą i pieprzem. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez około 20 minut. Sprawdź, czy mieszanka jest sucha, a jeśli tak, dodaj trochę więcej bulionu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, około 15 minut. Wymieszaj spalone końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Podwójnie Wędzonego Boczku W Plastrach, Pokrojonego W Drobną Kostkę
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Ramię
Dodatki (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Udekoruj natką pietruszki i odstaw na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Rozpuść masło w dużym rondlu na średnim ogniu i smaż cebulę i czosnek, aż staną się przezroczyste. Zajmie to około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Dodaj pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
8
Dodaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
9
Zmiksuj mieszankę w robocie kuchennym, przelej do miski i pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Można przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub zamrozić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Wymieszaj wszystkie przyprawy w misce. Natrzyj hojnie całą wołowinę przyprawami, owiń szczelnie folią spożywczą i wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny, a maksymalnie 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Wyjmij mostek z lodówki na 1 godzinę przed rozpoczęciem wędzenia, aby go schłodzić, i usuń folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
12
Rozgrzej wędzarnię do 225 stopni Fahrenheita, dodając węgiel drzewny i kilka garści namoczonych wiórów drzewnych. Tę temperaturę należy utrzymywać przez cały czas wędzenia. (Jeśli używasz grilla: ustaw grill na pośrednie ciepło, układając węgiel po jednej stronie grilla i rozrzucając wióry drzewne na wierzchu. Utrzymuj temperaturę 225 stopni przez cały proces wędzenia, dodając wióry w razie potrzeby, aż do momentu owinięcia mostka folią.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Smażone Krewetki
13
Połóż mięso wołowe tłuszczem do góry na ruszcie wędzarni i zamknij ją, aby umożliwić długie wędzenie.
14
Otwórz wędzarnię co godzinę lub dwie i obficie spryskaj mostek sokiem jabłkowym, aby zapobiec wysuszeniu mięsa. Trzymaj również sok jabłkowy w misce z wodą, jeśli używasz wędzarni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
15
Gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 165 do 170 stopni, po około 4 godzinach, owiń mostek folią aluminiową i kontynuuj pieczenie przez kolejne 3 1/2 do 4 1/2 godziny. Ta mała sztuczka jest bardzo pomocna w uzyskaniu miękkości mięsa, szczególnie dla początkujących. Przyjmij, że mostek wędzony w temperaturze około 200 stopni zajmie około 1 1/2 godziny na funt. Mostek jest gotowy, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 185 stopni Fahrenheita.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
16
Wyjmij i odstaw na 20 minut przed pokrojeniem.
17
Zdejmij folię z mostka i przełóż go na dużą patelnię lub patelnię jednorazową, a płyn zachowaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
18
Odetnij końcówki mostka i zachowaj do innego wykorzystania.