Farsz śliwkowy i jabłkowy z kiełbasą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 275 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kiełbasy, mielonej szałwii, śliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gęś z farszem jabłkowo-śliwkowym, Farsz jabłkowo-Kiełbasowy, oraz Farsz Jabłkowy Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wyjąć skórkę z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
3
Pokroić chleb w kostkę 1/2 cala i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Rozprowadzić na równą warstwę i piec do jasnego złotego koloru i wyschnąć w dotyku, mieszając w połowie, o 10 minut w sumie. Odstawić do ostygnięcia.W międzyczasie rozgrzać wermut w średnim rondlu na średnim ogniu, aż do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermut
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia Z Sosem
5
Dodać śliwki i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż wermut został wchłonięty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermut
śliwki
6
Przełożyć do dużej miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
7
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca, około 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj kiełbasę i, używając dwóch widelców, rozbij ją na bardzo małe kawałki, dostosowując ciepło, jeśli kiełbasa zbyt szybko się brązowieje. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kiełbasę do miski ze śliwkami.Odstawić patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło pianki, dodać cebulę, szałwia, sól, i pieprz i gotować, aż cebula zmięknie, mieszając od czasu do czasu i skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni, o 6 protokół (dostosować ogień, jeśli cebula są brązowieje zbyt szybko).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Masło
Cebula
Pieprz
śliwki
Szałwia Lekarska
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
Patelnia
9
Dodać seler i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
10
Dodać jabłka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
11
Przenieść mieszaninę do miski ze śliwkami i kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
śliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
12
Dodać kostki chleba tostowego i jajka i wymieszać do połączenia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i szałwią.Jeśli używasz do nadziewania indyka lub gęsi, nie piecz i nie schładzaj do temperatury pokojowej przed nadzieniem ptaka. Jeśli pieczenia oddzielnie, przenieść do 13-by-9-calowe naczynie do pieczenia i piec odkryte aż złoty kolor na wierzchu, o 35 do 40 protokół.