Farsz śliwkowo-jabłkowy z kiełbasą

Farsz śliwkowo-jabłkowy z kiełbasą
Farsz śliwkowy i jabłkowy z kiełbasą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 275 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kiełbasy, mielonej szałwii, śliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gęś z farszem jabłkowo-śliwkowym, Farsz jabłkowo-Kiełbasowy, oraz Farsz Jabłkowy Z Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyjąć skórkę z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
3
Pokroić chleb w kostkę 1/2 cala i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Rozprowadzić na równą warstwę i piec do jasnego złotego koloru i wyschnąć w dotyku, mieszając w połowie, o 10 minut w sumie. Odstawić do ostygnięcia.W międzyczasie rozgrzać wermut w średnim rondlu na średnim ogniu, aż do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać śliwki i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż wermut został wchłonięty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
śliwkiśliwki
6
Przełożyć do dużej miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
7
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca, około 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj kiełbasę i, używając dwóch widelców, rozbij ją na bardzo małe kawałki, dostosowując ciepło, jeśli kiełbasa zbyt szybko się brązowieje. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kiełbasę do miski ze śliwkami.Odstawić patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło pianki, dodać cebulę, szałwia, sól, i pieprz i gotować, aż cebula zmięknie, mieszając od czasu do czasu i skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni, o 6 protokół (dostosować ogień, jeśli cebula są brązowieje zbyt szybko).
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
CebulaCebula
PieprzPieprz
śliwkiśliwki
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
PatelniaPatelnia
9
Dodać seler i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
10
Dodać jabłka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
11
Przenieść mieszaninę do miski ze śliwkami i kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
śliwkiśliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
12
Dodać kostki chleba tostowego i jajka i wymieszać do połączenia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i szałwią.Jeśli używasz do nadziewania indyka lub gęsi, nie piecz i nie schładzaj do temperatury pokojowej przed nadzieniem ptaka. Jeśli pieczenia oddzielnie, przenieść do 13-by-9-calowe naczynie do pieczenia i piec odkryte aż złoty kolor na wierzchu, o 35 do 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
FarszFarsz
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
Gęś CałaGęś Cała
JajkoJajko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn