Farsz Z Szałwii
Farsz szałwiowy to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szałwii, jajka, liści selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Farsz Z Szałwii, Farsz Do Kiełbas Z Szałwii, oraz Farsz Do Kiełbas Z Szałwii.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° z regałem w dolnej trzeciej. Masło 11/2-qt płytkie naczynie do pieczenia lub danie zapiekane.
Cebulę i seler ugotować w 6 łyżka masła z 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu w dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 8 do 10 protokół.
Przenieść do miski i wrzucić kostkę chleba, liście selera i szałwii, a następnie ostudzić 5 minut.
Wymieszać bulion z jajkiem (jeśli bulion jest gorący, stopniowo ubijać w jajko), następnie wymieszać z mieszaniną chleba do wchłonięcia.
Przełożyć do naczynia do pieczenia i dot top z pozostałą łyżką masła.
Piec, przykryty folią, 30 minut, następnie odkryć i piec, aż top będzie złoty, około 10 minut więcej.
Farsz można złożyć (ale nie Piec) 1 dzień wcześniej i schłodzić (przykryć raz ostygnie). Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.