Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie

Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu na zakwasie z karczocha parmezanu. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz parmezan, grzyby, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie, Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie, oraz Farsz Pieczarkowy Z Parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-in. patelnia na dużym ogniu, gotować grzyby, masło, cebula, seler i czosnek, często mieszając, aż warzywa są lekko rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj trochę bulionu do patelni i wymieszać, aby zeskrobać rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać 2 szklanki bulionu do miski i dodać chleb, karczochy serca, parmezan, przyprawa do drobiu, i rozmaryn; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
Karczochy SercaKarczochy Serca
ParmezanParmezan
RozmarynRozmaryn
ChlebChleb
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać sól i pieprz do smaku. Zrób studnię w farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FarszFarsz
7
Dodać jajko i ubić widelcem do wymieszania; wymieszać jajko z farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
JajkoJajko
8
Rozgrzej piekarnik do 325 do 350 (użyj temperatury wymaganej przez indyka; patrz uwaga poniżej). Łyżka farszu do płytkiego 3-qt. (9-na 13-in.) zapiekanka. Na wilgotny farsz przykryć folią; na chrupiący farsz nie przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
9
Piec do gorąca (co najmniej 150 w centrum) lub lekko rumiane, o 50 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Make ahead: do 1 dnia do przodu, zrobić farsz, umieścić w zapiekance, przykryć i schłodzić. Pozostawić około 1 godziny do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Uwaga: dla indyków 10-13 lbs., Temperatura piekarnika / grilla powinna wynosić 350; dla indyków 14 lbs. i ponad, Temperatura piekarnika / grilla powinna wynosić 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn