Farsz z indyka Maxine

Farsz z indyka Maxine
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Maxine Indyk farsz spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, liście selera, karkówkę z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Latki Maxine, Makaronowa Sałatka Maxine, oraz Słynne latki Adama i Maxine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć podroby (reserveliver), Szyję, 1 posiekany seler, liście selera, parsleysprigs, pieprz i liść w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście SeleraLiście Selera
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać 6 szklanek wody; doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło; dusić przez30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodać wątróbkę; gotować na wolnym ogniu bulion mierzy 4 filiżanki, około 30 minut dłużej.Szczep; bulion rezerwowy. Mięso z karku i kotletów; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WątrobaWątroba
4
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 2-ćwiartka naczynia do pieczenia.Gotować kiełbasę na dużej patelniprzez średnim ogniu untilbrowned i gotowane przez, o 10 protokół. Chopparsley liści i pozostającychcelery w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Dodaj karkówkę, podroby i kiełbasę; pulse tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
6
Przenieść do dużej miski; dodać farszmix.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać bulion z indyka przez1 / 2 szklanki, mieszając do wilgotnychale nie mokry. Doprawić solą i pieprzem; przenieść topreparowane danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
PieprzPieprz
8
Naczynie przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Bakeuntil podgrzewany przez, około 40 minut. Odkryć; kropka zbutter i piec, aż zbrązowieje, o 20 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn