Farsz Z Dzikich Grzybów
Farsz z dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.97 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jajka, masło, szalotki i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Farsz Z Dzikich Grzybów, Farsz Z Dzikich Grzybów, oraz Farsz z kasztanów i dzikich grzybów.
Instrukcje
Borowiki moczyć w 2 szklankach gorącej wody, aż grzyby będą miękkie, około 30 minut. Rezerwa moczenie ciecz, i posiekać grzyby grubo.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Ułóż kostki chleba na blachach do pieczenia w jednej warstwie.
Piec do początku do brązowego, o 15 protokół.
Rozłóż orzechy laskowe w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Tosty przez 8 do 10 minut, lub do lekko rumiane.
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Gotować pory, szalotki, i crimini i shiitake grzyby w maśle do miękkości, o 15 protokół.
Wymieszać z selerem naciowym i borowikami i gotować przez 5 minut.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z kostkami chleba tostowego i orzechami. Doprawić natką pietruszki, tymiankiem, szałwią, solą i pieprzem. Wymieszać z ubitymi jajkami.
Połączyć bulion i 3/4 Puchar reserved borowiki moczenie cieczy; dodać tylko tyle mieszaniny bulionu do farszu nawilżyć.
Przelać farsz do maślanego naczynia do pieczenia 10x15 cali. Przykryć maślaną folią i piec w nagrzanym piekarniku, aż się nagrzeje, około 1 godziny. Odkryć, i piec, aż top jest chrupiące, o 15 protokół.