Eskimo kostki na lato
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Eskimo kostki na lato może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 16 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, miód, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Oburzające Bary Eskimo, Eskimo Kiss (Przyprawiony Granat-Jabłecznik), oraz Eskimoski placek z pistacjami / Burning Down the Kitchen with Buttercream Blondie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Arbuz, kantalupę, miód, maliny, truskawki, cukier i sok z cytryny zmiksować w blenderze na gładką masę.
Wlać zmieszany sok owocowy do foremek i przykryć folią aluminiową; wsunąć patyk do środka. Przechowywać w zamrażarce do zamrożenia, około 4 godzin.