Empanadas de cangrejo y Mango (Krabowo-Mango Empanadas)
Przepis Empanadas de cangrejo y Mango (Krab i mango Empanadas) może zaspokoić Europejskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mango, jajko, masa de empanadas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas), Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo, oraz Empanadas de Pipián (Empanadas wypełnione orzeszkami ziemnymi i ziemniakami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników.
Ciasto empanada pokroić na 12 kółek za pomocą 4-calowego kutra do ciastek. Łyżka 1 łyżka nadzienia na połowie każdego okręgu, pozostawiając 1/2-calowy granicy.
Połącz wodę i jajko; mieszanka jajek pędzla wokół krawędzi każdego okręgu. Złożyć ciasto nad nadzieniem; docisnąć krawędzie widelcem lub palcami, aby uszczelnić.
Umieść empanadas na blasze pokrytej natryskiem do gotowania; pędzel z pozostałą mieszaniną jaj.
Piec w 425 przez 25 minut lub do złotego koloru.