Elegant Beef Stroganoff

Elegant Beef Stroganoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj eleganckiej wołowiny Stroganoff. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, papryka, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Eleganckie Klopsiki Stroganoff, Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, oraz Elegant Beef Blue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać stek i czerwone wino razem w misce; odstawić do marynowania na 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połącz mąkę, sól, paprykę i czarny pieprz razem w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Usuń stek z marynaty, rezerwując czerwone wino do późniejszego użycia; Dodaj stek do mieszaniny mąki i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać stek, cebula, i czosnek, aż stek jest rumiane i cebula jest zmiękczona i półprzezroczyste, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wymieszać grzyby, bulion wołowy, woda, zastrzeżone czerwone wino marynata, sos Worcestershire, płatki czerwony pieprz, i musztarda do mieszanki stek, aż dobrze wymieszane; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, patelnia przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż stek jest bardzo delikatny, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wymieszać Serek i śmietanę w mieszaninie stek; gotować i mieszać aż do ogrzania, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Podawać na ugotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn