Easy Vegetable Toss
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Łatwy rzut warzyw może być ogromny przepis spróbować. Ten przepis służy 15 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, różyczki kalafior, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa Muszka Warzywna, Warzyw Krewetki Toss, oraz Spaghetti & Vegetable Toss.
Instrukcje
Do wrzącej wody w dużym rondlu dodaj brokuły, kalafior i fasolę. Gotować od 3 do 5 min. albo tylko do czasu, aż warzywa będą chrupiące-delikatne. (Nie przegotować.)
Drenaż. Natychmiast spłukać bardzo zimną wodą; ponownie odcedzić.
Umieścić mieszankę warzywną w dużej misce do serwowania.
Dodać paprykę; lekko wymieszać. Kryć się. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.
Dodać sos i ser tuż przed podaniem; wrzucić do herbu.