Easy Classic Meat Loaf
Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, ketchup, zupa cebulowa mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Easy Classic Meat Loaf, Klasyczny Meat Loaf, oraz Klasyczny Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć jajko, sok V8, bułka tarta, mix zupy, ser i czosnek w proszku. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Wpatrujemy się w niepozorną 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa.
Piec w temperaturze 350° C przez 50 minut.
Keczup rozłożyć na wierzchu; piec 15-20 minut dłużej lub do momentu, aż nie pozostanie różowy i termometr odczytuje 160°.