Easy Chocolate Rugelach
Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Przepis ten zachwycił 579 osób. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, kakao w proszku, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowy Rugelach, Chusta Czekoladowa Rugelach, oraz Sernik Czekoladowy Rugelach dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek wymieszaj masło, serek śmietankowy, cukier granulowany, brązowy cukier i sól na średniej prędkości, aż do całkowitego połączenia, około 1 minuty.
Wymieszać wanilii aż do połączenia.
Wymieszać w mące do połączenia.
Pat ciasto na 8-calowy kwadrat, zawiń ciasto w folię, i schłodzić do dość twarde, o 1 godzinę. W międzyczasie wymieszaj składniki do nadzienia w średniej misce.
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji górnej-środkowej i dolnej-środkowej. Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Ciasto pokroić na 4 równe kawałki. Na powierzchni mąki, i pracy jeden kawałek ciasta na raz, rozwałkować na 12-calowy na 4-calowy pasek.
Posypać 1/4 mieszaniny czekolady na ciasto i delikatnie docisnąć do ciasta do przyklejenia.
Pracując od długiego końca, delikatnie zwijaj pasek ciasta w 12-calową kłódkę, upewniając się, że szew jest na dole.
Pokroić dziennik na 1-calowe kawałki i umieścić na jednej połowie blachy do pieczenia, równomiernie odstępy od siebie. Powtórz z drugim kawałkiem ciasta, aby napełnić pierwszą patelnię. Powtórz z pozostałymi kawałkami ciasta, aby napełnić drugą patelnię. (Powinieneś mieć 24 rugelach na patelnię).
W małej misce, wymieszać cukier i cynamon, i posypać rugelach.
Piec, aż rugelach jest światło złoty brąz, 20 do 25 protokół, obracanie Patelnie od góry do dołu iz przodu do tyłu w połowie pieczenia. Ostudzić przez 5 minut na patelni, a następnie przenieść rugelach do stojaka drutu do całkowitego ostygnięcia.