Easy Boston Cream Pie
Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Mieszanka cool whip free bited polewa, mleko, galaretka o smaku waniliowym instant budyń, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Easy Boston Cream Cake, Easy Layered Boston Cream Pie, oraz Easy Boston Cream Pie Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić budyń wymieszać i mleko z trzepaczką 2 min. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki zimnego Bata.
Odstawić 5 min. Tymczasem linia 8-calowa okrągła patelnia z folią.
Wyjąć 1 Łyżkę. kawałki Grahama; odstawić.
Połowę pozostałych kawałków Grahama rozłożyć na dno przygotowanej patelni; przykryć warstwami mieszanki budyniowej i pozostałymi grahamami. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Kuchenka mikrofalowa czekolady i 1 szklanka pozostałego chłodnego Bata w mikrofali Miski na wysoki 1 min.; mieszać, aż czekolada stopi się i mieszaninę dobrze wymieszać. Odwróć deser na talerz; wierzch polewą czekoladową. Przechowywać w lodówce 15 min.
Dekoruj pozostałym cool whipem i zarezerwowanymi kawałkami Grahama.