Dziś Kolacja: Meatball Sub
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać obiad dziś wieczorem: Meatball Sub spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 982 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.84 za porcję. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sos pomidorowy, provolone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kolacja? Saucy Meatball Subs, Kolacja Dziś Wieczorem: Pad See Ew, oraz Dziś Kolacja: Bon Bon Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić czosnek, pietruszka, parmezan, i cebula do robota kuchennego. Proces aż do tarty. Wrzucić do dużej miski.
Dodać mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, bułkę tartą i jajko. Doprawić kilkoma szczyptami soli i pieprzu.
Składniki wymieszać dłońmi aż do równomiernego rozłożenia.
Wlać sos do dużego garnka. Obróć ciepło na średnio-niskie.
Podnieś czubatą łyżkę mieszanki klopsików i uformuj ją w małą kulkę. Powtórzyć z resztą mięsa.
Wlać olej do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Dodaj tylko tyle klopsików, aby zmieścić się w jednej warstwie. Gotować klopsiki, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 minut w sumie. Gotowanie wszystkich Zajęło mi dwie rundy. Po zakończeniu, dodać klopsiki do sosu pomidorowego.
Gotować klopsiki w sosie przez około 20 minut.
Rozgrzej brojlery. Wrzucamy 4-5 klopsików do bułki i kadzi na dodatkowym sosie. Na wierzchu kilka plasterków sera. Trzymać pod brojlerem i gotować, aż ser topi się, o 30 sekund.
Podawać z dodatkowym sosem i solą do smaku.