Risotto dyniowe z Podsmażonymi przegrzebkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 616 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 469 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brązowego cukru, rosół z kurczaka, przegrzebki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki na risotto z krewetkami i truflami, Kokosowe Tajskie Risotto Z Zapiekanymi Przegrzebkami, oraz Cytrynowe Risotto z zapiekanymi przegrzebkami # SundaySupper.
Instrukcje
1
Na risotto: wymieszać razem sześć pierwszych składników risotto do małego garnka i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dusić około 5 minut.
3
Mieszaninę wyjąć z ognia i wlać do blendera z bulionem, doprawić solą i pieprzem i zmiksować.