Dynia, Penne i kapusta
Dynia, Penne i kapusta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 565 kalorii, 21g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka masła, gałka muszkatołowa, liście szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pean i dynia Penne, Pumpkin & Sausage Penne, oraz Dyniowe Curry Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Ułóż squasha na blasze do pieczenia i spryskaj sprayem do gotowania, aby lekko pokryć; doprawić solą, pieprzem i odrobiną gałki muszkatołowej. Pieczone do delikatnych i brązowych na brzegach.
Szafran umieścić w bulionie z kurczaka w średnim garnku i dodać kapustę. Doprowadzić do niskiego wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Kapustę ugotować do bardzo miękkiej, około 20 minut. Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu, dodać szałwię i usmażyć liście na chrupiące.
Wyjąć na ręcznik, a następnie pokruszyć liście. Lekko brązowo masło. Makaron gotujemy w osolonej wodzie do al dente, rezerwujemy 1/2 szklanki wody skrobiowej, następnie odcedzamy. Wrzucić makaron z wody skrobiowej, Kabaczek, kapusta i bulion, rumiane masło, pokruszona szałwia i ser. Wrzucić przez 2 minuty do wchłonięcia sosu, następnie umieścić w zapiekance i ostudzić. Przechowywać do posiłku przed make-ahead. Aby podgrzać, piec w temperaturze 375 stopni F, luźno przykryty folią. Następnie top z odrobiną sera, i broil chrupiące się krawędzie.