Dynia maślana, Grzyby, jarmuż i kiełbasa Frittata
Dyni, grzyby, jarmuż i kiełbasa Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 378 kalorii, 22g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 6830 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Idź do sklepu i odebrać olej, mleko, szałwia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jarmuż i dynia piżmowa Frittata {bezmięsny poniedziałek}, Frittata z kiełbasą i dyni, oraz Zupa z kapusty, dyni i grzybów Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włoską kiełbasę ugotować na średnim ogniu na patelni i odstawić.
Dodać olej i dyni na patelni, gotować do miękkości, o 7-10 protokół, i odstawić.
Dodać olej, cebula i grzyby i gotować, aż cebula będą miękkie i grzyby są rumiane, o 7-10 protokół.
Dodać jarmuż i saute aż zwiędną, o 3-4 protokół.
Wszystko wymieszać w dużej misce, wlać z powrotem na patelnię i gotować na średnim ogniu, aż jajka będą prawie ustawione, około 7-10 minut.
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika 204° i piec, aż jajka się ustawią, około 10 minut.